- Materiaal grillrooster: Gietijzer
- Vermogen: tot 370 °C
- Vet lekbak: 5.160 cm²
- Werkt op: Houtskool of Netstroom
- Materiaal grillrooster: Staal
- Vet lekbak: 4.639 cm²
- Werkt op: Houtskool
- Materiaal grillrooster: Gietijzer
- Vermogen: tot 371 °C
- Vet lekbak: 560 cm²
- Werkt op: Houtskool of Netstroom
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Vermogen: 625 Watt
- Vet lekbak: 2.178 cm²
- Werkt op: Netstroom of Pellets
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Vermogen: tot 135 °C
- Vet lekbak: 4.587 cm²
- Werkt op: Netstroom
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Vermogen: 625 Watt
- Vet lekbak: 1.452 cm²
- Werkt op: Netstroom of Pellets
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Werkt op: Hout of Houtskool
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Werkt op: Hout of Houtskool
- Materiaal grillrooster: Gietijzer
- Vet lekbak: 5.160 cm²
- Werkt op: Houtskool of Netstroom
- Materiaal grillrooster: Gietijzer
- Vet lekbak: 6.770 cm²
- Werkt op: Houtskool of Netstroom
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Vermogen: 1.000 Watt
- Vet lekbak: 5.200 cm²
- Werkt op: Netstroom of Pellets
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Vet lekbak: 3.096 cm²
- Werkt op: Houtskool
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Vet lekbak: 4.684 cm²
- Werkt op: Houtskool of Hout
- Materiaal grillrooster: Staal, verchroomd
- Werkt op: Houtskool
Smokers
Een smoker is een barbecue voor echte fijnproevers. Met een BBQ smoker kun je veel meer dan alleen maar grillen. Hij is ook geschikt voor roken, slow cooking of het bakken van pizza's. Je hebt wel een beetje geduld nodig. Want je gebruikt een smoker barbecue vooral voor het bereiden van vlees, vis en groenten op lage temperaturen gedurende lange periodes. Dit zorgt voor een langzame en gelijkmatige garing, waardoor het voedsel mals en vol van smaak wordt. Zo krijg je ook die authentieke rooksmaak. Smoker BBQ’s zijn perfect voor het bereiden van grote stukken vlees zoals biefstuk. Wil je een smoker kopen? Dan heb je keuze uit verschillende soorten. De pellet smoker wordt gestookt met houtpellets en de houtskool smoker werkt met houtskool. Wil je liever geen pellets of houtskool gebruiken? Dan kies je voor de elektrische smoker, die werkt op netstroom. Voor een nog eenvoudigere bediening hebben sommige modellen BBQ smoker een digitaal display.